מסעדות ועסקים

גלידה וניליה

באביב 2001 הקימו האחים ניצן ואיתי רוגזינסקי את וניליה במתחם בזל שבתל אביב. רשת הגלידריות החלה את דרכה כחנות קטנה בה ייצרו האחים גלידות ביתיות,  ובמרוצת השנים הפכה להיות מוסד ומוקד לעליה לרגל לחובבי גלידה רבים בארץ. כיום מונה וניליה 14 סניפים הפרוסים ברחבי גוש דן, בסניפים ניתן למצוא מגוון של 66 טעמי גלידות מתוכם כ – 23 סוגי סורבה אשר מתחלפים בהתאם לעונות השנה ובנוסף טעמים ללא תוספת סוכר.

וניליה, אשר חרטה על דגלה הקפדה על איכות המוצר, חומרי הגלם וטיב השירות, משקיעה מאמצים רבים ביצירת מוצר איכותי ומיוחד. הגלידות נרקחות מחלב ושמנת טריים, תרמילי וניל ממדגסקר וטהיטי, קקאו משובח של וולרונה, אגוזי לוז מפיאמונטה ופיסטוקים מסיציליה, פירות ארץ ישראלים טריים ובשלים ומוצרי פטיסרי הנאפים במקום ומשולבים בגלידות ביחד עם תבלינים יחודיים, עשבים ופרחים.

בצירוף חומרי גלם איכותיים שלוקטו ביד אמן מרחבי העולם ובשילוב עם ידע רב ושיטות עבודה מסורתיות ומודרניות, המושפעות מן המטבח האיטלקי והצרפתי – כל אלה יחדיו יוצרים גלידה ארומטית במרקם קטיפתי.

http://www.vaniglia.co.il/

באביב 2001 הקימו האחים ניצן ואיתי רוגזינסקי את וניליה במתחם בזל שבתל אביב. רשת הגלידריות החלה את דרכה כחנות קטנה בה ייצרו האחים גלידות ביתיות,  ובמרוצת השנים הפכה להיות מוסד ומוקד לעליה לרגל לחובבי גלידה רבים בארץ. כיום מונה וניליה 14 סניפים הפרוסים ברחבי גוש דן, בסניפים ניתן למצוא מגוון של 66 טעמי גלידות מתוכם כ – 23 סוגי סורבה אשר מתחלפים בהתאם לעונות השנה ובנוסף טעמים ללא תוספת סוכר.

וניליה, אשר חרטה על דגלה הקפדה על איכות המוצר, חומרי הגלם וטיב השירות, משקיעה מאמצים רבים ביצירת מוצר איכותי ומיוחד. הגלידות נרקחות מחלב ושמנת טריים, תרמילי וניל ממדגסקר וטהיטי, קקאו משובח של וולרונה, אגוזי לוז מפיאמונטה ופיסטוקים מסיציליה, פירות ארץ ישראלים טריים ובשלים ומוצרי פטיסרי הנאפים במקום ומשולבים בגלידות ביחד עם תבלינים יחודיים, עשבים ופרחים.

בצירוף חומרי גלם איכותיים שלוקטו ביד אמן מרחבי העולם ובשילוב עם ידע רב ושיטות עבודה מסורתיות ומודרניות, המושפעות מן המטבח האיטלקי והצרפתי – כל אלה יחדיו יוצרים גלידה ארומטית במרקם קטיפתי.

http://www.vaniglia.co.il/

באביב 2001 הקימו האחים ניצן ואיתי רוגזינסקי את וניליה במתחם בזל שבתל אביב. רשת הגלידריות החלה את דרכה כחנות קטנה בה ייצרו האחים גלידות ביתיות,  ובמרוצת השנים הפכה להיות מוסד ומוקד לעליה לרגל לחובבי גלידה רבים בארץ. כיום מונה וניליה 14 סניפים הפרוסים ברחבי גוש דן, בסניפים ניתן למצוא מגוון של 66 טעמי גלידות מתוכם כ – 23 סוגי סורבה אשר מתחלפים בהתאם לעונות השנה ובנוסף טעמים ללא תוספת סוכר.

וניליה, אשר חרטה על דגלה הקפדה על איכות המוצר, חומרי הגלם וטיב השירות, משקיעה מאמצים רבים ביצירת מוצר איכותי ומיוחד. הגלידות נרקחות מחלב ושמנת טריים, תרמילי וניל ממדגסקר וטהיטי, קקאו משובח של וולרונה, אגוזי לוז מפיאמונטה ופיסטוקים מסיציליה, פירות ארץ ישראלים טריים ובשלים ומוצרי פטיסרי הנאפים במקום ומשולבים בגלידות ביחד עם תבלינים יחודיים, עשבים ופרחים.

בצירוף חומרי גלם איכותיים שלוקטו ביד אמן מרחבי העולם ובשילוב עם ידע רב ושיטות עבודה מסורתיות ומודרניות, המושפעות מן המטבח האיטלקי והצרפתי – כל אלה יחדיו יוצרים גלידה ארומטית במרקם קטיפתי.

http://www.vaniglia.co.il/

באביב 2001 הקימו האחים ניצן ואיתי רוגזינסקי את וניליה במתחם בזל שבתל אביב. רשת הגלידריות החלה את דרכה כחנות קטנה בה ייצרו האחים גלידות ביתיות,  ובמרוצת השנים הפכה להיות מוסד ומוקד לעליה לרגל לחובבי גלידה רבים בארץ. כיום מונה וניליה 14 סניפים הפרוסים ברחבי גוש דן, בסניפים ניתן למצוא מגוון של 66 טעמי גלידות מתוכם כ – 23 סוגי סורבה אשר מתחלפים בהתאם לעונות השנה ובנוסף טעמים ללא תוספת סוכר.

וניליה, אשר חרטה על דגלה הקפדה על איכות המוצר, חומרי הגלם וטיב השירות, משקיעה מאמצים רבים ביצירת מוצר איכותי ומיוחד. הגלידות נרקחות מחלב ושמנת טריים, תרמילי וניל ממדגסקר וטהיטי, קקאו משובח של וולרונה, אגוזי לוז מפיאמונטה ופיסטוקים מסיציליה, פירות ארץ ישראלים טריים ובשלים ומוצרי פטיסרי הנאפים במקום ומשולבים בגלידות ביחד עם תבלינים יחודיים, עשבים ופרחים.

בצירוף חומרי גלם איכותיים שלוקטו ביד אמן מרחבי העולם ובשילוב עם ידע רב ושיטות עבודה מסורתיות ומודרניות, המושפעות מן המטבח האיטלקי והצרפתי – כל אלה יחדיו יוצרים גלידה ארומטית במרקם קטיפתי.

http://www.vaniglia.co.il/

באביב 2001 הקימו האחים ניצן ואיתי רוגזינסקי את וניליה במתחם בזל שבתל אביב. רשת הגלידריות החלה את דרכה כחנות קטנה בה ייצרו האחים גלידות ביתיות,  ובמרוצת השנים הפכה להיות מוסד ומוקד לעליה לרגל לחובבי גלידה רבים בארץ. כיום מונה וניליה 14 סניפים הפרוסים ברחבי גוש דן, בסניפים ניתן למצוא מגוון של 66 טעמי גלידות מתוכם כ – 23 סוגי סורבה אשר מתחלפים בהתאם לעונות השנה ובנוסף טעמים ללא תוספת סוכר.

וניליה, אשר חרטה על דגלה הקפדה על איכות המוצר, חומרי הגלם וטיב השירות, משקיעה מאמצים רבים ביצירת מוצר איכותי ומיוחד. הגלידות נרקחות מחלב ושמנת טריים, תרמילי וניל ממדגסקר וטהיטי, קקאו משובח של וולרונה, אגוזי לוז מפיאמונטה ופיסטוקים מסיציליה, פירות ארץ ישראלים טריים ובשלים ומוצרי פטיסרי הנאפים במקום ומשולבים בגלידות ביחד עם תבלינים יחודיים, עשבים ופרחים.

בצירוף חומרי גלם איכותיים שלוקטו ביד אמן מרחבי העולם ובשילוב עם ידע רב ושיטות עבודה מסורתיות ומודרניות, המושפעות מן המטבח האיטלקי והצרפתי – כל אלה יחדיו יוצרים גלידה ארומטית במרקם קטיפתי.

http://www.vaniglia.co.il/

באביב 2001 הקימו האחים ניצן ואיתי רוגזינסקי את וניליה במתחם בזל שבתל אביב. רשת הגלידריות החלה את דרכה כחנות קטנה בה ייצרו האחים גלידות ביתיות,  ובמרוצת השנים הפכה להיות מוסד ומוקד לעליה לרגל לחובבי גלידה רבים בארץ. כיום מונה וניליה 14 סניפים הפרוסים ברחבי גוש דן, בסניפים ניתן למצוא מגוון של 66 טעמי גלידות מתוכם כ – 23 סוגי סורבה אשר מתחלפים בהתאם לעונות השנה ובנוסף טעמים ללא תוספת סוכר.

וניליה, אשר חרטה על דגלה הקפדה על איכות המוצר, חומרי הגלם וטיב השירות, משקיעה מאמצים רבים ביצירת מוצר איכותי ומיוחד. הגלידות נרקחות מחלב ושמנת טריים, תרמילי וניל ממדגסקר וטהיטי, קקאו משובח של וולרונה, אגוזי לוז מפיאמונטה ופיסטוקים מסיציליה, פירות ארץ ישראלים טריים ובשלים ומוצרי פטיסרי הנאפים במקום ומשולבים בגלידות ביחד עם תבלינים יחודיים, עשבים ופרחים.

בצירוף חומרי גלם איכותיים שלוקטו ביד אמן מרחבי העולם ובשילוב עם ידע רב ושיטות עבודה מסורתיות ומודרניות, המושפעות מן המטבח האיטלקי והצרפתי – כל אלה יחדיו יוצרים גלידה ארומטית במרקם קטיפתי.

http://www.vaniglia.co.il/

באביב 2001 הקימו האחים ניצן ואיתי רוגזינסקי את וניליה במתחם בזל שבתל אביב. רשת הגלידריות החלה את דרכה כחנות קטנה בה ייצרו האחים גלידות ביתיות,  ובמרוצת השנים הפכה להיות מוסד ומוקד לעליה לרגל לחובבי גלידה רבים בארץ. כיום מונה וניליה 14 סניפים הפרוסים ברחבי גוש דן, בסניפים ניתן למצוא מגוון של 66 טעמי גלידות מתוכם כ – 23 סוגי סורבה אשר מתחלפים בהתאם לעונות השנה ובנוסף טעמים ללא תוספת סוכר.

וניליה, אשר חרטה על דגלה הקפדה על איכות המוצר, חומרי הגלם וטיב השירות, משקיעה מאמצים רבים ביצירת מוצר איכותי ומיוחד. הגלידות נרקחות מחלב ושמנת טריים, תרמילי וניל ממדגסקר וטהיטי, קקאו משובח של וולרונה, אגוזי לוז מפיאמונטה ופיסטוקים מסיציליה, פירות ארץ ישראלים טריים ובשלים ומוצרי פטיסרי הנאפים במקום ומשולבים בגלידות ביחד עם תבלינים יחודיים, עשבים ופרחים.

בצירוף חומרי גלם איכותיים שלוקטו ביד אמן מרחבי העולם ובשילוב עם ידע רב ושיטות עבודה מסורתיות ומודרניות, המושפעות מן המטבח האיטלקי והצרפתי – כל אלה יחדיו יוצרים גלידה ארומטית במרקם קטיפתי.

http://www.vaniglia.co.il/

באביב 2001 הקימו האחים ניצן ואיתי רוגזינסקי את וניליה במתחם בזל שבתל אביב. רשת הגלידריות החלה את דרכה כחנות קטנה בה ייצרו האחים גלידות ביתיות,  ובמרוצת השנים הפכה להיות מוסד ומוקד לעליה לרגל לחובבי גלידה רבים בארץ. כיום מונה וניליה 14 סניפים הפרוסים ברחבי גוש דן, בסניפים ניתן למצוא מגוון של 66 טעמי גלידות מתוכם כ – 23 סוגי סורבה אשר מתחלפים בהתאם לעונות השנה ובנוסף טעמים ללא תוספת סוכר.

וניליה, אשר חרטה על דגלה הקפדה על איכות המוצר, חומרי הגלם וטיב השירות, משקיעה מאמצים רבים ביצירת מוצר איכותי ומיוחד. הגלידות נרקחות מחלב ושמנת טריים, תרמילי וניל ממדגסקר וטהיטי, קקאו משובח של וולרונה, אגוזי לוז מפיאמונטה ופיסטוקים מסיציליה, פירות ארץ ישראלים טריים ובשלים ומוצרי פטיסרי הנאפים במקום ומשולבים בגלידות ביחד עם תבלינים יחודיים, עשבים ופרחים.

בצירוף חומרי גלם איכותיים שלוקטו ביד אמן מרחבי העולם ובשילוב עם ידע רב ושיטות עבודה מסורתיות ומודרניות, המושפעות מן המטבח האיטלקי והצרפתי – כל אלה יחדיו יוצרים גלידה ארומטית במרקם קטיפתי.

http://www.vaniglia.co.il/

באביב 2001 הקימו האחים ניצן ואיתי רוגזינסקי את וניליה במתחם בזל שבתל אביב. רשת הגלידריות החלה את דרכה כחנות קטנה בה ייצרו האחים גלידות ביתיות,  ובמרוצת השנים הפכה להיות מוסד ומוקד לעליה לרגל לחובבי גלידה רבים בארץ. כיום מונה וניליה 14 סניפים הפרוסים ברחבי גוש דן, בסניפים ניתן למצוא מגוון של 66 טעמי גלידות מתוכם כ – 23 סוגי סורבה אשר מתחלפים בהתאם לעונות השנה ובנוסף טעמים ללא תוספת סוכר.

וניליה, אשר חרטה על דגלה הקפדה על איכות המוצר, חומרי הגלם וטיב השירות, משקיעה מאמצים רבים ביצירת מוצר איכותי ומיוחד. הגלידות נרקחות מחלב ושמנת טריים, תרמילי וניל ממדגסקר וטהיטי, קקאו משובח של וולרונה, אגוזי לוז מפיאמונטה ופיסטוקים מסיציליה, פירות ארץ ישראלים טריים ובשלים ומוצרי פטיסרי הנאפים במקום ומשולבים בגלידות ביחד עם תבלינים יחודיים, עשבים ופרחים.

בצירוף חומרי גלם איכותיים שלוקטו ביד אמן מרחבי העולם ובשילוב עם ידע רב ושיטות עבודה מסורתיות ומודרניות, המושפעות מן המטבח האיטלקי והצרפתי – כל אלה יחדיו יוצרים גלידה ארומטית במרקם קטיפתי.

http://www.vaniglia.co.il/

http://www.vaniglia.co.il/

  • מיקום:
  • שעות פתיחה:
    א׳-שבת: 10:00-22:00
  • טלפון:
    072-2704444
  • מייל ליצירת קשר:
  • תעודת כשרות:
    אין