קפה לנדוור
יותר ממאה שנים של נסיון לצד חדשנות בלתי פוסקת, הם הסיפור שמלווה את המותג לנדוור, והפכו אותו לסיפור יוצא דופן בעולם הקפה והמסעדנות הישראלי, ולהצלחה המתרחבת גם בקנה מידה גלובלי.
ממסורת של קפה לסיפור הצלחה גלובלי
ברלין, 1919. בית הקפה הראשון שפותח משה לנדוור מתפתח לרשת בת חמישה סניפים, כאשר הוא ומשפחתו אורזים את המכונות, הידע והאהבה לקפה, ומהגרים לישראל, כדי להקים את בית הקלייה הראשון בארץ.
תל אביב, 2004. שלושה יזמים צעירים מתחום חיי הלילה: עופר קורן, ניר כספי ואורן מאור, חוברים לבית הקלייה הוותיק של משפחת לנדוור. יחד הם מגשימים חלום – מקום המשלב בין קפה מקצועי באיכות גבוהה וחווית מסעדנות עכשווית וצעירה, עם גוונים של חיי לילה.
מה בתפריט?
החוויה הקולינרית הינה גולת הכותרת ברשת לנדוור, המגישה תפריט המתעדכן עונתית ונשען על קלאסיקות ים תיכוניות בביצוע עכשווי ויצירתי עם מגע של שף. את התפריט בנתה השפית המוערכת יהלומה לוי, והוא מתבסס על תפיסה מודרנית של טריות ועבודת יד המאפיינת מטבחי מסעדות, ושואב את השראתו ממגוון סגנונות מקומיים המרכיבים את פסיפס המטבח הישראלי החדש, שהפך לאחד המדוברים בעולם.
לנדוור מביאה חווית קזואל דיינינג מעולה ומתרגמת אותה למודל עסקי מוכח בישראל ומחוצה לה. סניפי הרשת מארחים מיליוני לקוחות רבים כל שנה שאוהבים לחזור פעם אחר פעם, ומוכיחים שבזכות האוכל, העיצוב והאווירה הייחודיים, לנדוור היא הרבה יותר מבית קפה.
מה בתפריט?
התפריט החדש של לנדוור נוצר בידי יהלומה לוי, השפית והמנהלת הקולינרית של הרשת, לאחר עבודת מחקר מעמיקה בתחום הקולינריה הכשרה בישראל, במטרה לבנות תפריט המואם בשלמותו לטעם והעדפות הקהל הכשר.
המנות החדשות מבוססות על מנות מוכרות ואהובות ועשויות מחומרי גלם איכותיים פופולרים, שיחד עם הטאץ’ הקולינרי הייחודי של יהלומה הופכים לחגיגה איטלקית אמיתית, טעימה ונגישה.
תפריטים ופרטי התקשרות
שעות פעילות
העסק נסגר.
גלריית תמונות
כשר למהדרין – בד”צ “בית יוסף”
א’ עד ה’: 08:00-23:30 או עד אחרון הלקוחות
שישי: 08:00-15:00
שבת: 40 דק׳ אחרי צאת השבת ועד 23:30 או עד אחרון הלקוחות